Ер Србија успоставља директне летове до Анкаре, Измира и Будимпеште

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД- Ер Србија успоставља директне летове из Београда до двије дестинације у Турској - Анкаре и Измира, као и до Будимпеште, а како је саопштено из националне авио компаније, током предстојеће љетње сезоне, два пута недјељно имаће летови до Измира, четири пута недјељно до Анкаре.

Средином марта, како се додаје, српска национална авио-компанија увешће и директне летове између Београда и Будимпеште, који ће се Авио-карте за нове дестинације већ су доступне на веб сајту, мобилној апликацији, као и у пословницама Eр Србије, и то по цијени почев од 59 евра по смјеру у економској класи за Анкару и Измир, односно по цијени почев од 49 евра по смјеру у економској класи за Будимпешту.

Бојан Аранђеловић, виши менаџер за планирање и оптимизацију реда летења Ер Србије изјавио је да није прошло много времена од када су најавили повећање фреквенција између Београда и Истанбула, а сада могу да кажу да ће национална компанија летјети до још двије дестинације у Турској – од 28. марта до главног града Турске Анкаре, а од 15. априла до Измира.

"Новост у нашој понуди је и Будимпешта, до које поново успостављамо саобраћај после неколико година паузе. Пред нама је летња сезона у којој ћемо почети да летимо до четири нове дестинације у Италији, две у Немачкој, по једне у Француској и Шведској, а путнике ћемо ускоро обрадовати и новим дестинацијама за летњи одмор", додао је Аранђеловић.

Наводи да у националној авио компанији вјерују да ће 2023. бити година у којој ће додатно помјерити сопствене границе, нудећи директне линије до скоро 100 градова широм свијета.

До главног града Мађарске, Будимпеште, Ер Србија ће почети да лети 13. марта 2023. године.

Број летова ће се постепено повећавати и до 17 летова недјељно.

Увођењем те линије, Ер Србија ће путницима пружити могућност одличне повезаности од Будимпеште, преко Београда до Шпаније, Италије, Грчке, Кипра, Сједињених Америчких Држава, као и земаља у региону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана