Er Srbija uspostavlja direktne letove do Ankare, Izmira i Budimpešte

Tanjug
Foto: Agencije

BEOGRAD- Er Srbija uspostavlja direktne letove iz Beograda do dvije destinacije u Turskoj - Ankare i Izmira, kao i do Budimpešte, a kako je saopšteno iz nacionalne avio kompanije, tokom predstojeće ljetnje sezone, dva puta nedjeljno imaće letovi do Izmira, četiri puta nedjeljno do Ankare.

Sredinom marta, kako se dodaje, srpska nacionalna avio-kompanija uvešće i direktne letove između Beograda i Budimpešte, koji će se Avio-karte za nove destinacije već su dostupne na veb sajtu, mobilnoj aplikaciji, kao i u poslovnicama Er Srbije, i to po cijeni počev od 59 evra po smjeru u ekonomskoj klasi za Ankaru i Izmir, odnosno po cijeni počev od 49 evra po smjeru u ekonomskoj klasi za Budimpeštu.

Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja Er Srbije izjavio je da nije prošlo mnogo vremena od kada su najavili povećanje frekvencija između Beograda i Istanbula, a sada mogu da kažu da će nacionalna kompanija letjeti do još dvije destinacije u Turskoj – od 28. marta do glavnog grada Turske Ankare, a od 15. aprila do Izmira.

"Novost u našoj ponudi je i Budimpešta, do koje ponovo uspostavljamo saobraćaj posle nekoliko godina pauze. Pred nama je letnja sezona u kojoj ćemo početi da letimo do četiri nove destinacije u Italiji, dve u Nemačkoj, po jedne u Francuskoj i Švedskoj, a putnike ćemo uskoro obradovati i novim destinacijama za letnji odmor", dodao je Aranđelović.

Navodi da u nacionalnoj avio kompaniji vjeruju da će 2023. biti godina u kojoj će dodatno pomjeriti sopstvene granice, nudeći direktne linije do skoro 100 gradova širom svijeta.

Do glavnog grada Mađarske, Budimpešte, Er Srbija će početi da leti 13. marta 2023. godine.

Broj letova će se postepeno povećavati i do 17 letova nedjeljno.

Uvođenjem te linije, Er Srbija će putnicima pružiti mogućnost odlične povezanosti od Budimpešte, preko Beograda do Španije, Italije, Grčke, Kipra, Sjedinjenih Američkih Država, kao i zemalja u regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana