Драма код Чачка: Дјечак улетио са репликом пиштоља и пријетио ђацима

ГС
Драма код Чачка: Дјечак улетио са репликом пиштоља и пријетио ђацима

У Основној школи у чачанском селу Прељина дошло је до инцидента када је један од ученика 8. разреда дошао у школу са репликом пиштоља и пријетио дјеци, имитирајући пуцање.

- Тај један дечак већ годинама уназад, малтретира друге ђаке. Деца га се у већини случајева боје и не смеју нити да га пријаве, нити да сведоче. Санкционисан је смањеном оценом из владања, али то није и нити ће утицати на њега. Забринута сам за своје дете и са страхом га сваки дан саљем у школу - каже за РИНУ забринута мајка.

Након што се овај инцидент догодио одмах је реаговао дежурни полицајац и дјечаку одузео реплику пиштоља, а потом је у школу дошла и патрола полиције.

Поводом овог случаја Телеград је контактирао и директора школе, Радојла Чоловића, који није желео да даје изјаве за медије.

- Не дајемо изјаве о таквим стварима. То је унутрашњи поступак школе, ви немате ништа са тим. Све најбоље - кратко је рекао Чоловић.

Иначе, овај инцидент се догодио у петак, исти дан кад је дјевојчица у ОШ "Танаско Рајић" у насељу Љубић такође у Чачку, унијела нож, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана