Drama kod Čačka: Dječak uletio sa replikom pištolja i prijetio đacima

GS
Drama kod Čačka: Dječak uletio sa replikom pištolja i prijetio đacima

U Osnovnoj školi u čačanskom selu Preljina došlo je do incidenta kada je jedan od učenika 8. razreda došao u školu sa replikom pištolja i prijetio djeci, imitirajući pucanje.

- Taj jedan dečak već godinama unazad, maltretira druge đake. Deca ga se u većini slučajeva boje i ne smeju niti da ga prijave, niti da svedoče. Sankcionisan je smanjenom ocenom iz vladanja, ali to nije i niti će uticati na njega. Zabrinuta sam za svoje dete i sa strahom ga svaki dan saljem u školu - kaže za RINU zabrinuta majka.

Nakon što se ovaj incident dogodio odmah je reagovao dežurni policajac i dječaku oduzeo repliku pištolja, a potom je u školu došla i patrola policije.

Povodom ovog slučaja Telegrad je kontaktirao i direktora škole, Radojla Čolovića, koji nije želeo da daje izjave za medije.

- Ne dajemo izjave o takvim stvarima. To je unutrašnji postupak škole, vi nemate ništa sa tim. Sve najbolje - kratko je rekao Čolović.

Inače, ovaj incident se dogodio u petak, isti dan kad je djevojčica u OŠ "Tanasko Rajić" u naselju Ljubić takođe u Čačku, unijela nož, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana