Ђилас и његови посланици држали Оскаре, а посланици коалиције Нада "косовске таблице"

Танјуг
Ђилас и његови посланици држали Оскаре, а посланици коалиције Нада "косовске таблице"

БЕОГРАД - Посланици више посланичких група који су у парламент ушли на листи "Србија против насиља" устали су са својих мјеста показујући Пословник Народне скупштине након што је председавајући Стојан Раденовић позвао шефа посланика СНС Миленка Јованова да образложи приједлог за предсједника скупштине.

Посланици опозиције су данас дошли са "реквизитима" у парламент, па су тако лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас и посланици из те странке, држали у рукама фигуре Оскара, а посланици коалиције НАДА транспаренте са "косовским таблицама."

Посланик Народног покрета Србије Мирослав Алексић рекао је Раденовићу да је дужан да се држи Пословника који, како је рекао, "није слободна воља".

"Ви сте нас обавестили 8. марта да ће наставак седнице бити 11. марта у 11 часова, а онда сте 10. марта послали обавештење да ујутру неће бити наставка седнице пошто је председник државе директно најавио да парламент неће радити", рекао је Алексић.

Посланик СНС Владимир Орлић рекао је Раденовићу да има могућност да санкционише такво понашање опозиције.

"Ми смо овај дан почели минутом ћутања, је л' сте заборавили? Искористили сте прво јављање да се обрушите на Вучића и показали да вас је баш брига и за КиМ и за оно што ради Аљбин Курти", рекао је Орлић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана