Детаљи трагедије у Банату: Мајка је и недавно покушала да запали сина

ГС
Детаљи трагедије у Банату: Мајка је и недавно покушала да запали сина

Брат и сестра запаљеног младића очајни су због несреће која је задесила њихову породицу и кажу да им је мајка одувијек била склона насиљу и да је под дејством алкохола правила проблеме, а да је недавно када су јој један од браће са сада повријеђеним А. Т. били у посјети покушала да их запали.

Кажу да их је оставила.

– Мајка је то. Без обзира шта радила, она је наша мама. Оставила је нас осморо дјеце са татом и започела везу са Ш. Љ. (58). Наравно да нам је жао због тога и надали смо се да ће се смирити али се испоставило да је Ш. Љ. такође алкохоличар и да је само наставила да прави проблеме. Ето сада служи казну због наношења тешких тјелесних повреда. Да је добила казну затвора ништа се од овога не би десило – прича за Блиц Милан, млађи брат А. Т.

Прва вијест да је А. Т. одвела полиција а затим је услиједио шок за породицу

Каже да су вијест о трагедији сазнали тек касно синоћ када су им прво јавили да је А. Т. одвела полиција.

– Јако смо рано устали јер и ми заједно са братом идемо у надницу јер немамо других прихода па нам је то једини начин да преживимо. Њега није било код куће и примили смо вијест да га је одвела полиција. Били смо зачуђени јер је наш брат миран и добар и никоме ништа нажао не би учинио. Онда је услиједио шок јер смо чули да је у ствари повријеђен и да га је одвезла Хитна помоћ у пратњи полиције. Још не можемо да дођемо к себи – скрушено прича наш саговорник.

Хорор у Банату: Мајка полила сина бензином па га запалила

Његова сестра Данијела додаје да А. Т. не би мрава згазио и да су га мјештани Српске Црње због тога цијенили и поштовали, преноси Српскаинфо.

– Питајте кога хоћете да не буде да ја нисам објективна јер ми је брат. Он стварно никада никоме ништа нажао није урадио. Сви идемо у надницу и сналазимо се како би прехранили нас и нашу млађу браћу и сестре. А он се трудио и другима да помогне. Да се нађе комшијама ако им треба нека помоћ, ако треба нешто да се уради. Диван је. А што се наше маме тиче… Не бих то да коментаришем, не замјерите. Још смо сви у шоку и надамо се да ће се наш брат извући – прича нам забринута сестра.

Запаљеном младићу се боре за живот
Како за Блиц кажу у Клиничком центру Војводине, А.Т. је у тешком стању под сталним надзором љекара.

– Пацијент А.Т. је примљен у Ургентни центар УКЦВ због опсежних опекотинских повреда у тешком општем стању. По пријему у УКЦВ и иницијалном примарном хируршком третману опекотинских повреда пацијент је смјештен на Клинику за анестезију, интензивну терапију и терапију бола УЦ УКЦ гдје се даље спроводи интензиван конзервативни третман и мониторинг – каже  ПР КЦВ Синиша Кнежевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана