Detalji tragedije u Banatu: Majka je i nedavno pokušala da zapali sina

GS
Detalji tragedije u Banatu: Majka je i nedavno pokušala da zapali sina

Brat i sestra zapaljenog mladića očajni su zbog nesreće koja je zadesila njihovu porodicu i kažu da im je majka oduvijek bila sklona nasilju i da je pod dejstvom alkohola pravila probleme, a da je nedavno kada su joj jedan od braće sa sada povrijeđenim A. T. bili u posjeti pokušala da ih zapali.

Kažu da ih je ostavila.

– Majka je to. Bez obzira šta radila, ona je naša mama. Ostavila je nas osmoro djece sa tatom i započela vezu sa Š. Lj. (58). Naravno da nam je žao zbog toga i nadali smo se da će se smiriti ali se ispostavilo da je Š. Lj. takođe alkoholičar i da je samo nastavila da pravi probleme. Eto sada služi kaznu zbog nanošenja teških tjelesnih povreda. Da je dobila kaznu zatvora ništa se od ovoga ne bi desilo – priča za Blic Milan, mlađi brat A. T.

Prva vijest da je A. T. odvela policija a zatim je uslijedio šok za porodicu

Kaže da su vijest o tragediji saznali tek kasno sinoć kada su im prvo javili da je A. T. odvela policija.

– Jako smo rano ustali jer i mi zajedno sa bratom idemo u nadnicu jer nemamo drugih prihoda pa nam je to jedini način da preživimo. Njega nije bilo kod kuće i primili smo vijest da ga je odvela policija. Bili smo začuđeni jer je naš brat miran i dobar i nikome ništa nažao ne bi učinio. Onda je uslijedio šok jer smo čuli da je u stvari povrijeđen i da ga je odvezla Hitna pomoć u pratnji policije. Još ne možemo da dođemo k sebi – skrušeno priča naš sagovornik.

Horor u Banatu: Majka polila sina benzinom pa ga zapalila

Njegova sestra Danijela dodaje da A. T. ne bi mrava zgazio i da su ga mještani Srpske Crnje zbog toga cijenili i poštovali, prenosi Srpskainfo.

– Pitajte koga hoćete da ne bude da ja nisam objektivna jer mi je brat. On stvarno nikada nikome ništa nažao nije uradio. Svi idemo u nadnicu i snalazimo se kako bi prehranili nas i našu mlađu braću i sestre. A on se trudio i drugima da pomogne. Da se nađe komšijama ako im treba neka pomoć, ako treba nešto da se uradi. Divan je. A što se naše mame tiče… Ne bih to da komentarišem, ne zamjerite. Još smo svi u šoku i nadamo se da će se naš brat izvući – priča nam zabrinuta sestra.

Zapaljenom mladiću se bore za život
Kako za Blic kažu u Kliničkom centru Vojvodine, A.T. je u teškom stanju pod stalnim nadzorom ljekara.

– Pacijent A.T. je primljen u Urgentni centar UKCV zbog opsežnih opekotinskih povreda u teškom opštem stanju. Po prijemu u UKCV i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinskih povreda pacijent je smješten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gdje se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring – kaže  PR KCV Siniša Knežević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana