Чудни симболи у стану гдје су пронађена убијена дјеца

ГС
Чудни симболи у стану гдје су пронађена убијена дјеца

НОВИ САД – Медији у Србији изнијели су нове детаље из случаја смрти младог брачног пара и њихове дjеце у Новом Саду. Незванично, у стану у којем су живјели су пронађени египатски симболи на зидовима.

Према незваничним информацијама, ова открића навела су полицајце да посумњају да су  супружници Л.П.С. и М.П.С. били чланови секте. Тужилаштво у сарадњи са полицијом провјерава ове наводе.

М. П. С. (23) и Л. П. С. (25) потресли су цијелу Србију, након што су јуче скочили са солитера у Новом Саду. Дан након страшне трагедије, пронађена су и беживотна тијела њихове дјеце (1) и (3). Како се сумња, смрт дјечака наступила је насилно.

Тренутно се испред куће Л.П.С. и М.П.С. налазе форензичари, инспектори, као и полиција. У цијелој улици је мркли мрак и влада тишина.

Комшије младог брачног пара који је јуче скочио са солитера у Новом Саду, а чија су дјеца пронађена мртва у стану у којем су живјели у Петроварадину, шокирани су због самоубиства двоје младих и злочина који су, како се сумња, починили над својом децом.

Како су истакли ништа није слутило да би могло да дође до овако велике трагедије.

Повезана вијест:

Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана