Čudni simboli u stanu gdje su pronađena ubijena djeca

GS
Čudni simboli u stanu gdje su pronađena ubijena djeca

NOVI SAD – Mediji u Srbiji iznijeli su nove detalje iz slučaja smrti mladog bračnog para i njihove djece u Novom Sadu. Nezvanično, u stanu u kojem su živjeli su pronađeni egipatski simboli na zidovima.

Prema nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su  supružnici L.P.S. i M.P.S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji sa policijom provjerava ove navode.

M. P. S. (23) i L. P. S. (25) potresli su cijelu Srbiju, nakon što su juče skočili sa solitera u Novom Sadu. Dan nakon strašne tragedije, pronađena su i beživotna tijela njihove djece (1) i (3). Kako se sumnja, smrt dječaka nastupila je nasilno.

Trenutno se ispred kuće L.P.S. i M.P.S. nalaze forenzičari, inspektori, kao i policija. U cijeloj ulici je mrkli mrak i vlada tišina.

Komšije mladog bračnog para koji je juče skočio sa solitera u Novom Sadu, a čija su djeca pronađena mrtva u stanu u kojem su živjeli u Petrovaradinu, šokirani su zbog samoubistva dvoje mladih i zločina koji su, kako se sumnja, počinili nad svojom decom.

Kako su istakli ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

Povezana vijest:

Djeca bračnog para koji je skočio sa zgrade pronađena mrtva u stanu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana