Београд: Ухапшене четири особе, заплијењено више од 20 килограма дроге

Танјуг
Београд: Ухапшене четири особе, заплијењено више од 20 килограма дроге

БЕОГРАД - Четири особе ухапшене су због неовлашћене производње и стављања у промет дроге, јер је београдска полиција у три одвојене акције код њих пронашла више од 20 килограма дроге, саопштило је Министарство унутрашњих послова /МУП/ Србије.

Полиција је, како наводе у МУП-у, прво у аутомобилу који су користили ухапшени М.О. /24/ и Н.П. /30/ открила око 19 килограма марихуане и 100 грама кокаина.

У аутомобилу је била и торба у којој су полицајци пронашли аутоматску пушку са оквиром, 11 комада муниције, револвер са три метка, као и кутију са 102 метка, због чега се М.О. и Н.П. терете и за недозвољену производњу, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

У стану осумњиченог М.О. на територији Звездаре полиција је пронашла вагу за прецизно мјерење и већу количину новца, која је, како се сумња, стечена продајом наркотика.

Претресом куће осумњиченог Н.П. на територији Калуђерице полиција је заплијенила килограм марихуане, 510 грама дроге амфетаминског типа, као и 500 грама хероина.

У другој акцији полиција је код осумњиченог М.З. пронашла мању количину кокаина, као и већи износ новца.

У наредној акцији полиција је претресом стана осумњиченог П.Т. пронашла око 120 грама амфетамина и двије електронске ваге за прецизно мјерење.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана