Београд: Ухапшена три лица због дроге и оружја, пријава и против старице

Srna
Београд: Ухапшена три лица због дроге и оружја, пријава и против старице

БЕОГРАД - Полиција у Београду ухапсила је три особе због трговине дрогом, међу којима једну и због неовлаштеног држања оружја, док ће још против жене /81/ бити поднијета кривична пријава.

Ухапшено је лице чији су иницијали С.Р. /23/, код којег је полиција приликом претреса стана пронашла 30 грама кокаина и електронску вагицу за прецизно мјерење, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Србије.

Полиција је код мушкарца чији су иницијали М.Ј. /31/, који је боравио у стану 81-годишње жене, заплијенила 30 грама хероина и 3.500 евра, а против те жене биће поднесена кривична пријава у редовном поступку за исто кривично дјело.

Ухапшени мушкарац чији су иницијали Д.Ж. /46/ сумњичи се да је починио и кривично дјело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, а полиција је у стану и другим просторијама које он користи пронашла 110 грама марихуане, три пиштоља, револвер, пушку и 61 комад муниције.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведени надлежном тужи лаштву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана