Затвореник се у Црној Гори фотографисао са две обнажене жене, покренута истрага

Агенције
Затвореник се у Црној Гори фотографисао са две обнажене жене, покренута истрага

Подгорица - Специјална болница за психијатрију Доброта из Котора утврђује како и гдје је настала фотографија њиховог пацијента са двије жене, која је објављена на Фејсбуку.

Пацијент Ђ. П. објавио је фотографију са једном обнаженом и другом дјелимично обнаженом женом, која је обучена у униформу здравственог радника.

Из управе болнице саопштили су медијима да су, због сумње да је спорна фотографија пацијента Ђ. П., хоспитализованог на Судском одјељењу, настала у тој установи, предузели све неопходне активности како би утврдили све околности настанка фотографије.

"Обавијештено је Министарство здравља, подручно одјељење Управе полиције, упућен захтјев за изјашњење фирми Вецтор сyстем секјурити ангажованој на пословима обезбеђења Судског одјељења болнице и организовани су састанци са Колегијумом установе и здравственим особљем запосленим на Судском одјељењу болнице", навели су они.

Како су додали, с обзиром на то да је прикупљање чињеница у току, управа болнице ће након утврђивања свих околности благовремено информисати јавност о резултатима истраге и евентуалном покретању дисциплинске, прекршајне или кривичне одговорности запосленог особља и фирме која је ангажована на пословима обезбеђења.

Медији су објавили да је Ђ. П. осуђеник који казну издржава у болници у Доброти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана