Вучуревић: Андрија Мандић кандидат ДФ-а

Срна
Вучуревић: Андрија Мандић кандидат ДФ-а

ПОДГОРИЦА - Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић биће кандидат тог политичког савеза на предсједничким изборима у Црној Гори, најавио је вечерас посланик ДФ-а у Скупштини Црне Горе Јован Вучуровић.

Вучуровић је то саопштио након изјаве премијера Црне Горе Дритана Абазовића да би било добро да се већина на предсједничким изборима окупи око заједничког, грађанског кандидата, а да би кандидатура Мандића увећала шансе актуелног предсједника Мила Ђукановића.

Из ДФ-а су до сада наговјештавали да ће Мандић бити кандидат ДФ-а, уколико ДПС кандидује Ђукановића.

“Андрија Мандић ће на предсједничким изборима бити једини народни кандидат, а народ нико није побиједио. Мандић ће за противнике имати кандидате мафије или амбасада”, навео је Вучуровић у изјави за јавност.

Он је оцијенио да су народу већ једном, 30. августа, “амбасадорске странке” украле побједу и да то мора да се промијени.

“Абазовић више не помиње борбу против Ђукановића и оцјењује ко може, а ко не може да му се супротстави. Све смо видјели у ове претходне двије године и свима је све јасно и познато. Народ чека свога предсједника, Андрију Мандића, и тражи да њихов предсједник управља Црном Гором, а не мафија и чиновници страних амбасада”, саопштио је Вучуровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана