Vučurević: Andrija Mandić kandidat DF-a

Srna
Vučurević: Andrija Mandić kandidat DF-a

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić biće kandidat tog političkog saveza na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori, najavio je večeras poslanik DF-a u Skupštini Crne Gore Jovan Vučurović.

Vučurović je to saopštio nakon izjave premijera Crne Gore Dritana Abazovića da bi bilo dobro da se većina na predsjedničkim izborima okupi oko zajedničkog, građanskog kandidata, a da bi kandidatura Mandića uvećala šanse aktuelnog predsjednika Mila Đukanovića.

Iz DF-a su do sada nagovještavali da će Mandić biti kandidat DF-a, ukoliko DPS kandiduje Đukanovića.

“Andrija Mandić će na predsjedničkim izborima biti jedini narodni kandidat, a narod niko nije pobijedio. Mandić će za protivnike imati kandidate mafije ili ambasada”, naveo je Vučurović u izjavi za javnost.

On je ocijenio da su narodu već jednom, 30. avgusta, “ambasadorske stranke” ukrale pobjedu i da to mora da se promijeni.

“Abazović više ne pominje borbu protiv Đukanovića i ocjenjuje ko može, a ko ne može da mu se suprotstavi. Sve smo vidjeli u ove prethodne dvije godine i svima je sve jasno i poznato. Narod čeka svoga predsjednika, Andriju Mandića, i traži da njihov predsjednik upravlja Crnom Gorom, a ne mafija i činovnici stranih ambasada”, saopštio je Vučurović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana