Ухапшен малољетник осумњичен за убиство старије жене

Vijesti.me
Ухапшен малољетник осумњичен за убиство старије жене

Полицији су грађани пријавили да су око 13.50 примијетили беживотно тијело старије женске особе, у близини једне породичне куће у Подгорици

Шеснаестогодишњак са Врела рибничких ухапшен је због сумње да је убио Ф.Б. (72) из тог подгоричког насеља, чије беживотно тијело је пронађено прекривено дрвеним отпадом, речено је "Вијестима" незванично из Управе полиције.

Према истим информацијама, он је одраније познат полицији и хапшен је због неколико десетина крађа.

Из Управе полиције званично је саопштено да су грађани тој институцији, данас око 13.50, пријавили да су примијетили беживотно тијело старије женске особе, у близини једне породичне куће у Подгорици.

"Предузете су мјере и радње из надлежности полиције и тужилаштва те је извршен увиђај на лицу мјеста. Полицијски службеници Одјељења безбједности Подгорица су предузимајући оперативно-тактичке и проистражне мјере и радње, дошли до сумње да је извршилац овог дјела малољетно лице старо 16 година.

"Лице је лоцирано и доведено у службене просторије гдје је у присуству радника Центра за социјални рад Подгорица у току криминалистичка обрада лица, те се прикупљају обавјештења на околности догађаја у својству грађана од већег броја лица и спроводе друге мјере и радње из надлежности полиције у циљу потпуног расвјетљавања догађаја у којем је једно лице лишено живота", саопштено је из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана