Uhapšen maloljetnik osumnjičen za ubistvo starije žene

Vijesti.me
Uhapšen maloljetnik osumnjičen za ubistvo starije žene

Policiji su građani prijavili da su oko 13.50 primijetili beživotno tijelo starije ženske osobe, u blizini jedne porodične kuće u Podgorici

Šesnaestogodišnjak sa Vrela ribničkih uhapšen je zbog sumnje da je ubio F.B. (72) iz tog podgoričkog naselja, čije beživotno tijelo je pronađeno prekriveno drvenim otpadom, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije.

Prema istim informacijama, on je odranije poznat policiji i hapšen je zbog nekoliko desetina krađa.

Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da su građani toj instituciji, danas oko 13.50, prijavili da su primijetili beživotno tijelo starije ženske osobe, u blizini jedne porodične kuće u Podgorici.

"Preduzete su mjere i radnje iz nadležnosti policije i tužilaštva te je izvršen uviđaj na licu mjesta. Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući operativno-taktičke i proistražne mjere i radnje, došli do sumnje da je izvršilac ovog djela maloljetno lice staro 16 godina.

"Lice je locirano i dovedeno u službene prostorije gdje je u prisustvu radnika Centra za socijalni rad Podgorica u toku kriminalistička obrada lica, te se prikupljaju obavještenja na okolnosti događaja u svojstvu građana od većeg broja lica i sprovode druge mjere i radnje iz nadležnosti policije u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja u kojem je jedno lice lišeno života", saopšteno je iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana