У мору код Омиша пронађен пас везан за бове

ГС
У мору код Омиша пронађен пас везан за бове

ЗАГРЕБ - На плажи код Омиша пронађен је завезани пас који је био у тако лошем стању да није успио да преживи, објављено на Фејсбук страници “Дуги рат - Кроациа”, а локално Удружење „Аурора“ понудило је награду у износу од 2.500 евра за сваку информацију о починиоцу овог злодјела.

Пас је пронађен у понедјељак и, како се наводи, био је везан за бове у мору. Портал Индекс.хр пише да није утврђена раса пса и да је власник непознат. Наводи се да је овај случај изазвао шок и тугу локалне заједнице, а многи су, кажу, изразили забринутост због оваквог окрутног поступка према животињама.

Додали су да фотографије нису објавили због унемирујућег садржаја.

Удружење "Аурора" из Омиша је такође на Фејсбуку објавила да је сигурно неко нешто видио и сигурно неко нешто зна о починиоцу. Навели су и да надлежне службе нису биле обавијештене о проналаску пса у мору.

Они су позвали све који имају било какву информацију о овом ужасном чину да им прослиједе у инбокс, уз награаду од 500 евра замолили су да им се јави особа која је фотографисала пса. Потом је услиједила још једна објава овог удружења да је награда за информације о починиоцу укупно 2.500 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана