U moru kod Omiša pronađen pas vezan za bove

GS
U moru kod Omiša pronađen pas vezan za bove

ZAGREB - Na plaži kod Omiša pronađen je zavezani pas koji je bio u tako lošem stanju da nije uspio da preživi, objavljeno na Fejsbuk stranici “Dugi rat - Kroacia”, a lokalno Udruženje „Aurora“ ponudilo je nagradu u iznosu od 2.500 evra za svaku informaciju o počiniocu ovog zlodjela.

Pas je pronađen u ponedjeljak i, kako se navodi, bio je vezan za bove u moru. Portal Indeks.hr piše da nije utvrđena rasa psa i da je vlasnik nepoznat. Navodi se da je ovaj slučaj izazvao šok i tugu lokalne zajednice, a mnogi su, kažu, izrazili zabrinutost zbog ovakvog okrutnog postupka prema životinjama.

Dodali su da fotografije nisu objavili zbog unemirujućeg sadržaja.

Udruženje "Aurora" iz Omiša je takođe na Fejsbuku objavila da je sigurno neko nešto vidio i sigurno neko nešto zna o počiniocu. Naveli su i da nadležne službe nisu bile obaviještene o pronalasku psa u moru.

Oni su pozvali sve koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom užasnom činu da im proslijede u inboks, uz nagraadu od 500 evra zamolili su da im se javi osoba koja je fotografisala psa. Potom je uslijedila još jedna objava ovog udruženja da je nagrada za informacije o počiniocu ukupno 2.500 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana