У болници четворо рањених на Цетињу, једна особа животно угрожена

Танјуг
У болници четворо рањених на Цетињу, једна особа животно угрожена

ПОДГОРИЦА - У Клиничком центру Црне Горе (КЦ ЦГ) хоспитализоване су четири особе рањене у јучерашњој пуцњави на Цетињу. Једна је стабилно, а на интензивној њези су три, од којих је једна животно угрожена, саопштено је данас из те установе.

У саопштењу се наводи да су ван животне опасности и два пацијента збринута у цетињској болници, преносе подгорички медији.

Једна од рањених особа хоспитализована у КЦ ЦГ тренутно је стабилна, ван је животне опасности и смјештена је на Клиници за неурохирургију.

-Други пацијент је након пријема оперативно збринут, има повреде можданих структура и коштаних структура главе, грудног коша, животно је угрожен и налази се у Централној интензивној јединици - наводе из КЦ ЦГ.

У саопштењу се додаје да трећи пацијент има повреду трбушних органа, доминантно јетре, оперативно је збринут и на мјерама даље интезивне терапије и мониторинга и такође је смјештен у интезивној јединици.

-Четврти пацијент има повреде врата, грудног коша, отворени прелом десне надлактице, такође оперативно збринут и даље захтева третман у интензивној јединици - навели су из КЦ ЦГ.

У Црној Гори данас је почела тродневна жалост поводом страдања грађана у Цетињу, где је у пуцњави убијено 11 људи, међу којима и нападач.

У цетињском насељу Медовина, у близини Владиног дома, 34-годишњи мушкарац отворио је ватру на суграђане и убио 10 особа, док је шесторо рањено.

Нападач је пуцао и на полицију, а у том обрачуну је убијен.

Трагедији је, како се сматра, претходио породични сукоб.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана