Троструки убица из Сплита затрпан љубавним писмима

Агенције
Троструки убица из Сплита затрпан љубавним писмима

СПЛИТ - Филип Завадлав, троструки убица из Сплита коме тек сљедује суђење за тај злочин, у притвору добија десетине љубавних писама, јавили су медији у Хрватској.

Досад је стигло тридесетак писама, а све су их послале жене разне старосне доби и из разних крајева Хрватске, али и свијета. Младом убици тако су писале жене из Ријеке, Загреба, Ђакова, Осијека, па чак и из Сиднеја.

Захтјев да у затвору посјети Завадлава до сада је тражила само једна жена, али је њен захтјев одбијен.

Поморац Филип Завадлав је добио неочекивани публицитет и на друштвеним мрежама, а на једној од њих је организована група за подршку овом младићу. Многи су чак и одобравали злочин јер је, наводно, побио дилере дроге и момке склоне криминалу.

У свијету, а и у Хрватској, до сада је било више случајева да осуђеници за тешка кривична дјела постану предмет обожавања жена, а неки су чак склопили и бракове.

Завадлав је 11. јануара из аутоматске пушке у центру Сплита са 36 метака убио тројицу младића који су се налазили на два мотора.

Том приликом су на мјесту убијени Марино Бобан (25) и Марин Паић Ожић (25), док је Јурица Торлак (38) нешто касније преминуо у сплитској болници.

Наводни повод тог незапамћеног троструког убиства на сплитским улицама била је освета због изнуда, пријетњи и физичких напада на његовог млађег брата Станислава, али и на њега лично. (Агенције)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана