СНП подржао предсjедничког кандидата ПЕС Јакова Милатовића

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ПОДГОРИЦА- Социјалистичка народна партија (СНП) саопштила је данас да даје пуну подршку кандидату Покрета Европа сад Јакову Милатовићу у другом кругу избора за предсjедника државе, 2. априла.

У СНП-у наводе да резултати првог круга избора за предсjедника Црне Горе потврђују да су у Црној Гори "данас учвршћени идеали велике побjеде од 30. августа 2020. године".

"Кандидату ДПС-у је за трећину смањена подршка у односу на предсjедничке изборе 2018. године, а кандидати који заговарају принципе велике победе од 30. августа су у збиру освојили преко 60 одсто гласова. То значи да ћемо сви заједно 2. априла да се изборимо за пуно развлашћивање господина Ђукановића и ДПС-а ", саопштено је из СНП-а, странке која је у првом изборном кругу подржала кандидата Демократског фронта Андрију Мандића.

Подршка Милатовићу је, кажу, дио континуиране борбе СНП-а за бољу, напреднију и демократскију Црну Гору.

"Подршка господину Милатовићу и његова побједа у другом кругу предсједничких избора значиће остварење оних циљева за које се СНП доследно бори свих 25 година свог постојања. Наша подршка Јакову Милатовићу значи и да ће Црна Гора добити новог предсједника који ће достојно обављати ту функцију. Са нашим савезницима настављамо и посвећену борбу против организованог криминала и мафије, подизању животног стандарда грађана даљем оснаживању владавине права и демократије у Црној Гори", навели су из СНП коју предводи Владимир Јоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана