SNP podržao predsjedničkog kandidata PES Jakova Milatovića

Tanjug
Foto: Tanjug/AP

PODGORICA- Socijalistička narodna partija (SNP) saopštila je danas da daje punu podršku kandidatu Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću u drugom krugu izbora za predsjednika države, 2. aprila.

U SNP-u navode da rezultati prvog kruga izbora za predsjednika Crne Gore potvrđuju da su u Crnoj Gori "danas učvršćeni ideali velike pobjede od 30. avgusta 2020. godine".

"Kandidatu DPS-u je za trećinu smanjena podrška u odnosu na predsjedničke izbore 2018. godine, a kandidati koji zagovaraju principe velike pobede od 30. avgusta su u zbiru osvojili preko 60 odsto glasova. To znači da ćemo svi zajedno 2. aprila da se izborimo za puno razvlašćivanje gospodina Đukanovića i DPS-a ", saopšteno je iz SNP-a, stranke koja je u prvom izbornom krugu podržala kandidata Demokratskog fronta Andriju Mandića.

Podrška Milatoviću je, kažu, dio kontinuirane borbe SNP-a za bolju, napredniju i demokratskiju Crnu Goru.

"Podrška gospodinu Milatoviću i njegova pobjeda u drugom krugu predsjedničkih izbora značiće ostvarenje onih ciljeva za koje se SNP dosledno bori svih 25 godina svog postojanja. Naša podrška Jakovu Milatoviću znači i da će Crna Gora dobiti novog predsjednika koji će dostojno obavljati tu funkciju. Sa našim saveznicima nastavljamo i posvećenu borbu protiv organizovanog kriminala i mafije, podizanju životnog standarda građana daljem osnaživanju vladavine prava i demokratije u Crnoj Gori", naveli su iz SNP koju predvodi Vladimir Joković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana