Сарајево: Ухапшена два лица која су покушала да опљачкају пумпу

Срна
Сарајево: Ухапшена два лица која су покушала да опљачкају пумпу

САРАЈЕВО- Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево ухапсили су лица чији су иницијали Е.А. /24/ и А.Ф. /24/ због постојања основа сумње да су маскирана и уз пријетњу пиштољем покушала да опљачкају бензинску пумпу "Бркић петрол" у сарајевској општини Нови Град, након чега су побјегла.

Покушај пљачке пријављен је јуче у 18.15 часова, а 25 минута касније ова лица су ухапшена и над њима је у току криминалистичка обрада, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево. Сарајевска полиција је истог дана у 15.20 часова обавијештена да су два лица покушала да опљачкају апотеку "Лужани", која се налази у Улици Рамиза Салчина у општини Нови Град.

Полицијски службеници су изласком на лице мјеста затекли и ухапсили лице чији су иницијали Е.С. /41/, због постојања основа сумње да је починило кривична дјела разбојништво у покушају, спречавање службеног лица у вршењу службене радње и напад на службено лице у вршењу послова безбједности.

 Лице Е.С. је приликом интервенције нанијело лакше тјелесне повреде полицијском службенику, а љекарска помоћ му је указала екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, а потом и у УКЦ у Сарајеву.

Полицијски службеници настављају криминалистичку обраду над поменутим лицем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана