Правили и јели колаче од марихуане

Срна
Правили и јели колаче од марихуане

ПОДГОРИЦА- Службеници Одјељења безбједности Подгорица поднијели су кривичне пријаве против три особе због сумње да су извршиле кривична дјела омогућавања уживања опојних дрога, док су једну особу ухапсили због недозвољеног држања оружја и експлозивних материја.

Државном тужиоцу поднијета је кривична пријава против лица чији су иницијали Н.Ћ. /21/ и В.С. /20/ због сумње да су извршили кривично дјело омогућавање уживања опојних дрога, саопштено је из Управе полиције у Подгорици.

"Н.Ћ. је, како се сумња, 18. јануара набавио марихуану од које је направио џоинт и дао га на уживање В.С, а након чега су остатке дроге уситнили и од ње, као једног од састојака, направили колаче које су касније конзумирали са још једном особом", наводи се у саопштењу.

Такође, кривична пријава је поднијета и против лица чији су иницијали Ј.П. /26/ због сумње да је извршио кривично дјело омогућавање уживања опојних дрога. Он је, како се сумња, од опојне дроге марихуана направио џоинт који је потом дао на уживање једном лицу.

Осим тога, подгоричка полиција је извршила претрес стана и других просторија које користи лице чији су иницијали Б.М. и том приликом пронађена је муниција и дијелови оружја. Након тога је инициран претрес просторија које користи Б.М. на још једној локацији у мјесту Мурино, гдје је пронађена и одузета полуаутоматска пушка.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац који је наложио да се Б.М. лиши слободе због сумње да је извшрио кривчно дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана