Pravili i jeli kolače od marihuane

Srna
Pravili i jeli kolače od marihuane

PODGORICA- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivične prijave protiv tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivična djela omogućavanja uživanja opojnih droga, dok su jednu osobu uhapsili zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Državnom tužiocu podnijeta je krivična prijava protiv lica čiji su inicijali N.Ć. /21/ i V.S. /20/ zbog sumnje da su izvršili krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije u Podgorici.

"N.Ć. je, kako se sumnja, 18. januara nabavio marihuanu od koje je napravio džoint i dao ga na uživanje V.S, a nakon čega su ostatke droge usitnili i od nje, kao jednog od sastojaka, napravili kolače koje su kasnije konzumirali sa još jednom osobom", navodi se u saopštenju.

Takođe, krivična prijava je podnijeta i protiv lica čiji su inicijali J.P. /26/ zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga. On je, kako se sumnja, od opojne droge marihuana napravio džoint koji je potom dao na uživanje jednom licu.

Osim toga, podgorička policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice čiji su inicijali B.M. i tom prilikom pronađena je municija i dijelovi oružja. Nakon toga je iniciran pretres prostorija koje koristi B.M. na još jednoj lokaciji u mjestu Murino, gdje je pronađena i oduzeta poluautomatska puška.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se B.M. liši slobode zbog sumnje da je izvšrio krivčno djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana