Полиција поднијела пријаву: Министар отео новинарки телефон из руке

GS
Foto: Arhiva

Управа полиције Црне Горе поднијела је прекршајну пријаву против министра правде Андреја Миловића, због сумње да је 9. фебруара, у холу Скупштине, отео телефон из руке новинарки портала Либертас прес с, Радмили Грбић.

Миловића, према информацијама подгоричких Вијести, сумњиче да је то учинио након што му се новинарка представила и покушала да постави питање.

"Наиме, прекршајна пријава поднесена је против овог лица због прекршаја из члана 7. Закона о јавном реду и миру, који је починио на начин што се, 9. фебруара док се налазио у ходнику Скупштине Црне Горе, понашао дрско према новинарки Р.Г., одузимајући јој телефон из руке и предајући га службенику свог обезбјеђења, који јој га је одмах након тога и вратио", саопштено је из Управе полиције.

Миловић није одговорио на питање Вијести да ли је и због чега новинарки одезео телефон и да ли јој се извинио због тога.

Иначе, Миловић је недавно искључен из Покрета Европа сад, али је остао на позицији министра, како је раније саопштено, до реконструкције Владе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана