Policija podnijela prijavu: Ministar oteo novinarki telefon iz ruke

GS
Foto: Arhiva

Uprava policije Crne Gore podnijela je prekršajnu prijavu protiv ministra pravde Andreja Milovića, zbog sumnje da je 9. februara, u holu Skupštine, oteo telefon iz ruke novinarki portala Libertas pres s, Radmili Grbić.

Milovića, prema informacijama podgoričkih Vijesti, sumnjiče da je to učinio nakon što mu se novinarka predstavila i pokušala da postavi pitanje.

"Naime, prekršajna prijava podnesena je protiv ovog lica zbog prekršaja iz člana 7. Zakona o javnom redu i miru, koji je počinio na način što se, 9. februara dok se nalazio u hodniku Skupštine Crne Gore, ponašao drsko prema novinarki R.G., oduzimajući joj telefon iz ruke i predajući ga službeniku svog obezbjeđenja, koji joj ga je odmah nakon toga i vratio", saopšteno je iz Uprave policije.

Milović nije odgovorio na pitanje Vijesti da li je i zbog čega novinarki odezeo telefon i da li joj se izvinio zbog toga.

Inače, Milović je nedavno isključen iz Pokreta Evropa sad, ali je ostao na poziciji ministra, kako je ranije saopšteno, do rekonstrukcije Vlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana