Пленковић:Да говорим као Милановић бомбе би летјеле на ХДЗ

Танјуг
Пленковић:Да говорим као Милановић бомбе би летјеле на ХДЗ

ЗАГРЕБ – Хрватски премијер Андреј Пленковић сугерисао је данас новинарима да би требало да направе компилацију увреда које предсједник Хрватске Зоран Милановић у, како је рекао, доколици, сипа свима и на тај начин оставља утисак да је то нешто нормално, а није.

Навео је да ХДЗ Милановићу примјерено и на његов начин одговара на његове нападе.

- Ја једноставно немам другог избора него да одговарам у фушу, да не би испало да имамо политичку нацију кукавица, евнуха и ућутканих јадничака. То је врло важно - рекао је премијер  Хрватскеодговарајућу на питање новинара о његовом односу са предсједником.
Пленковић је рекао и да је јасно видљиво да Милановић помаже СДП-у у кампањи.

Влада ће, рекао је, и даље радити на томе да сви у Хрватској имају плату и да је његов главни посао да обезбиједи економски раст, запосленост, цовид додатак за пензионере, повраћај пореза за младе.

-А шта је поента? Будимо реални, да све ово што слушате од Милановића говорим ја као предсједник ХДЗ-а, да говорим то месецима, па нас би вилама избацили из Банских двора, запалили би Горњи град, а на централу ХДЗ-а би летјеле бомбе кроз прозор.То су реалности хрватске политичке сцене - рекао је Пленковић.

Он је рекао да на хрватској политичкој сцени постоји искључиво једна лицемјерна љевица која ћути јер јој, како каже, одговара да неко вулгарно и лажно напада ХДЗ.

- То је та јадна и кукавичка политичка јавност која ћути. Ми нисмо ту да ћутимо - рекао је Пленковић, пренијели  су хрватски медији.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана