Објављен разлог сукоба у Подгорици?

Г.С.
Објављен разлог сукоба у Подгорици?

Подгорица - Одбор за безбједност и одбрану Скупштине ЦГ саслушаће премијера Здравка Кривокапића, потпредсједника Владе Дритана Абазовића и челне људе полиције, тужилаштва.

 Повод за то је случај заплијене око 500 килограма кокаина у Црној Гори који је пронађен у кутији банана у једном трговинском ланцу.

Одлука о контролном саслушању у вези заплијене око 500 килограма кокаина донијета је једногласно.

Подсјећамо, радници Волија 12. јануара су у пакетима банана у магацину компаније пронашли кокаин, о чему су обавијестили полицију.

Раније је из Управе прихода и царина саопштено да је брод, у којем се налазила пошиљка банана, упловио у Луку Бар 2. јануара.

Предсједник Одбора Милан Кнежевић саопштио је на сједници тог скупштинског тијела да би, да су надлежни радили свој посао, данас био ухапшен Драган Бокан, "по истом принципу по ком је ухапшен Будимир Крстовић", или би, како је рекао, Крстовић био пуштен да се брани са слободе.

Ако су чланови породице Крстовић, како је рекао, невини у затвору, они би такође требало да буду пуштени да уз јемство доказују слободу.

Иначе, на сједници се отворила и расправа о актуелној политичкој систуцији између Демократа и УРЕ.

"Ви, господине Конатар, сада, када су вас грађани препознали, када су грађани Црне Горе видјели да све оно што смо тврдили у претходном периоду је истина, а истину сте потврдили и у синоћној емисији 'Начисто', а то је да сте преговарали и разговарали са ДПС-ом, ваш колега, господин Павићевић, је на Јавном сервису казао да сте разговарали и преговарали са ДПС-ом", саопштио је Мартиновић.

"Флоскуле, прича типа издаја-издајници, па то је иста она матрица која се 30 година намеће. Желим да идем контра тога. Нећу да се у Црној Гори ловимо зато штро различито мислимо, промишљамо, затро што можда смо у једном тренутклу политички савзеници, а у другом нијесмо. Али, због фотеља да једни друге називамо издајницима, то ће мало теже да иде", казао је Конатар.

Подсјетимо, у Црној Гори настао је сукоб између Абазовића и Кривокапића, јер је лидер ГП УРА поднио захтјев за изгласавање неповерења актелној влади, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана