Мушкарац преминуо у полицијској станици током истраге

Срна
Мушкарац преминуо у полицијској станици током истраге

ЗАГРЕБ - Четрдесетшестогодишњи мушкарац преминуо је у службеним просторијама загребачке полиције гдје је приведен због сумње да је починио кривично дјело пријетња.

У саопштењу из загребачке полиције наводи се да је мушкарцу јуче у поподневним часовима позлило током спровођења криминалистичког истраживања, да би недуго затим, упркос пруженој хитној медицинској помоћи, преминуо.

Он је прведен током јутарњих часова на подручју Трешњевке по пријави грађанке која је позвала полицију јер је на улици пријетио да ће наудити и себи и другима.

У саопштењу се наводи да полиција током испитивања нису употријебили физичку снагу према мушкарцу, већ су му превентивно стављена средства за везивање након чега је превезен у здравствену установу ради пружања медицинске помоћи.

-Након прегледа отпуштен је из здравствене установе уз мишљење да је способан за даљње провођење криминалистичког истраживања. Тијело је превезено на Завод за судску медицину и криминалистику, док се и даље утврђују све околности -  наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана