Muškarac preminuo u policijskoj stanici tokom istrage

Srna
Muškarac preminuo u policijskoj stanici tokom istrage

ZAGREB - Četrdesetšestogodišnji muškarac preminuo je u službenim prostorijama zagrebačke policije gdje je priveden zbog sumnje da je počinio krivično djelo prijetnja.

U saopštenju iz zagrebačke policije navodi se da je muškarcu juče u popodnevnim časovima pozlilo tokom sprovođenja kriminalističkog istraživanja, da bi nedugo zatim, uprkos pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći, preminuo.

On je prveden tokom jutarnjih časova na području Trešnjevke po prijavi građanke koja je pozvala policiju jer je na ulici prijetio da će nauditi i sebi i drugima.

U saopštenju se navodi da policija tokom ispitivanja nisu upotrijebili fizičku snagu prema muškarcu, već su mu preventivno stavljena sredstva za vezivanje nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći.

-Nakon pregleda otpušten je iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, dok se i dalje utvrđuju sve okolnosti -  navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana