Милатовић: Бира се између боље будућности и оних који су донијели безнађе

Танјуг
Милатовић: Бира се између боље будућности и оних који су донијели безнађе

РОЖАЈЕ- Кандидат за предсједника покрета "Европа сад" Јаков Милатовић изјавио је данас на изборном скупу у Рожајама да је увјерен да су „грађани препознали добру намјеру и да ће 2. априла направити мудар избор, јер бирају између оних који су им најбоље године живота послали у безнађе и оних који им нуде бољу будућност“.

Милатовић је рекао да из Рожаја нико није отишао јер не воли тај град, „него да су отишли због политике предјседника Мила Ђукановића“, а да ће покрет Европа сад омогућити да се врате, уколико то желе, пренио је ЦДМ.

-Док су посебну пажњу усмјерили на то да себе обезбиједе, народ се сналазио, а доста њих је отишло купујући карту у једном смјеру - рекао је Милатовић.

Он је оцијенио да је Европа сад више урадила за грађане Рожаја и цијеле Црне Горе за годину дана него што је ДПС за претходних 30 година.

-Повећали смо минималне плате са 200 на 450 евра, пензије, увели дјечије додатке, бесплатне уџбенике, вратили накнаде мајкама и даноноћно радили да побољшамо животни стандард свих грађана -истакао је Милатовић.

Он је истакао да су на другој страни они којима је накит од 20.000 евра симбол владавине Мила Ђукановића и личног успјеха.

-Док обилазе сјевер тако обезбијеђени занемарују да је сваки четврти грађаним на ивици сиромаштва - указао је Милатовић.

Он је рекао да је сигуран да су „сви прозрели лошу намјеру таквих људи и таквог понашања“ и да „неће подлећи притисцима и Ђукановићевој манипулацији о угрожености Црне Горе“.

Милатовић ће бити противкандидат Ђукановићу у другом кругу црногорских предсједничких избора који је заказан за 2. април, пошто су њих двојица у првом кругу 19. марта освојили највећи број гласова бирача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана