Milatović: Bira se između bolje budućnosti i onih koji su donijeli beznađe

Tanjug
Milatović: Bira se između bolje budućnosti i onih koji su donijeli beznađe

ROŽAJE- Kandidat za predsjednika pokreta "Evropa sad" Jakov Milatović izjavio je danas na izbornom skupu u Rožajama da je uvjeren da su „građani prepoznali dobru namjeru i da će 2. aprila napraviti mudar izbor, jer biraju između onih koji su im najbolje godine života poslali u beznađe i onih koji im nude bolju budućnost“.

Milatović je rekao da iz Rožaja niko nije otišao jer ne voli taj grad, „nego da su otišli zbog politike predjsednika Mila Đukanovića“, a da će pokret Evropa sad omogućiti da se vrate, ukoliko to žele, prenio je CDM.

-Dok su posebnu pažnju usmjerili na to da sebe obezbijede, narod se snalazio, a dosta njih je otišlo kupujući kartu u jednom smjeru - rekao je Milatović.

On je ocijenio da je Evropa sad više uradila za građane Rožaja i cijele Crne Gore za godinu dana nego što je DPS za prethodnih 30 godina.

-Povećali smo minimalne plate sa 200 na 450 evra, penzije, uveli dječije dodatke, besplatne udžbenike, vratili naknade majkama i danonoćno radili da poboljšamo životni standard svih građana -istakao je Milatović.

On je istakao da su na drugoj strani oni kojima je nakit od 20.000 evra simbol vladavine Mila Đukanovića i ličnog uspjeha.

-Dok obilaze sjever tako obezbijeđeni zanemaruju da je svaki četvrti građanim na ivici siromaštva - ukazao je Milatović.

On je rekao da je siguran da su „svi prozreli lošu namjeru takvih ljudi i takvog ponašanja“ i da „neće podleći pritiscima i Đukanovićevoj manipulaciji o ugroženosti Crne Gore“.

Milatović će biti protivkandidat Đukanoviću u drugom krugu crnogorskih predsjedničkih izbora koji je zakazan za 2. april, pošto su njih dvojica u prvom krugu 19. marta osvojili najveći broj glasova birača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana