Медојевић:Ђукановић као краљ Никола,побјећиће из земље

Танјуг
Медојевић:Ђукановић као краљ Никола,побјећиће из земље

ПОДГОРИЦА - Предсједник Покрета за промјене и један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић предвиђа да ће актуелни шеф црногорске државе Мило Ђукановић као, како каже, његов идол краљ Никола побјећи из земље са опљачканим благом.

"Ђукановић је свјестан да ДПС нестаје и есктремизмом покушава да подигне себи цену код страних ментора и обезбеди имунитет од кривичног гоњења. Спреман је да прода све своје сараднике у криминалу и шверцу", рекао је Медојевић гостујући на ТВ Хепи.

За јучерашњи ауторски текст Ђукановића, Медојевић је рекао да је то "опроштојано писмо" које је написао свјестан да његова политика екстремизма, језика мржње , ксенофобије и сатанизма има све мању подршку нормалних и умјерених бирача ДПС.

"Нико Ђукановића не подржава бесплатно. Чим је престао да плаћа остао је без подршке бирача", навео је Медојевић и додао: "Изазивањем ванредних избора покушава да спаси макар мало ауторитета код својих најекстремнијих војника, који не могу да схвате да је Абазовић преварио и слагао и Ђукановића.

Зна да је на изборима и коначан политички крај ДПС и њега и спрема алиби да је он био ту, али да су га издали бирачи и ''суверенисти'' и спрема свој одлазак из земље.

Паре су већ вани, брат му је у Швајцарској, сестра у Београду". Као и његов идол краљ Никола, каже Медојевић, побећиће из земље са опљачканим благом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана