Medojević:Đukanović kao kralj Nikola,pobjećiće iz zemlje

Tanjug
Medojević:Đukanović kao kralj Nikola,pobjećiće iz zemlje

PODGORICA - Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević predviđa da će aktuelni šef crnogorske države Milo Đukanović kao, kako kaže, njegov idol kralj Nikola pobjeći iz zemlje sa opljačkanim blagom.

"Đukanović je svjestan da DPS nestaje i esktremizmom pokušava da podigne sebi cenu kod stranih mentora i obezbedi imunitet od krivičnog gonjenja. Spreman je da proda sve svoje saradnike u kriminalu i švercu", rekao je Medojević gostujući na TV Hepi.

Za jučerašnji autorski tekst Đukanovića, Medojević je rekao da je to "oproštojano pismo" koje je napisao svjestan da njegova politika ekstremizma, jezika mržnje , ksenofobije i satanizma ima sve manju podršku normalnih i umjerenih birača DPS.

"Niko Đukanovića ne podržava besplatno. Čim je prestao da plaća ostao je bez podrške birača", naveo je Medojević i dodao: "Izazivanjem vanrednih izbora pokušava da spasi makar malo autoriteta kod svojih najekstremnijih vojnika, koji ne mogu da shvate da je Abazović prevario i slagao i Đukanovića.

Zna da je na izborima i konačan politički kraj DPS i njega i sprema alibi da je on bio tu, ali da su ga izdali birači i ''suverenisti'' i sprema svoj odlazak iz zemlje.

Pare su već vani, brat mu je u Švajcarskoj, sestra u Beogradu". Kao i njegov idol kralj Nikola, kaže Medojević, pobećiće iz zemlje sa opljačkanim blagom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana