Хрватска: Жена која је изгубила памћење највјероватније Словакиња

Танјуг
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

ЗАГРЕБ - Према незваничним информацијама у Хрватској је на помолу рјешење случаја жене без памћења, која је пронађена недавно на острву Крку, у Хрватској.

Хрватски портал Индеx преноси незванично да је ријеч о словачкој држављанки старости 57 година, која је препозната на фотографијама објављеним у многим свјетским и регионалним медијима.

Према непотврђеним информацијама ради се о Даниели А., а коначну потврду показаће отисци прстију. ''''У ранцу који је пронађен били су козметички производи, нешто одјеће и обуће, као и новчаник који је био празан, без идентификационих докумената, тако да засад још увијек не знамо о коме се ради'''', саопштено је јуче из полиције.

Начелник крчке полиције је рекао да им се у веома великом броју јављају грађани из цијелог света Француске, Холандије, Велике Британије, САД, земље у окружењу и, наравно, Хрватске.

"Затражили смо и помоћ Интерпола и путем међународне полицијске сарадње све земље чланице су обавјештене'''', казао је. Још неидентификована жена у тренутку када је пронађена била је повријеђена, слаба, дехидририна и дезоријентисана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана