Hrvatska: Žena koja je izgubila pamćenje najvjerovatnije Slovakinja

Tanjug
Foto: ILUSTRACIJA

ZAGREB - Prema nezvaničnim informacijama u Hrvatskoj je na pomolu rješenje slučaja žene bez pamćenja, koja je pronađena nedavno na ostrvu Krku, u Hrvatskoj.

Hrvatski portal Index prenosi nezvanično da je riječ o slovačkoj državljanki starosti 57 godina, koja je prepoznata na fotografijama objavljenim u mnogim svjetskim i regionalnim medijima.

Prema nepotvrđenim informacijama radi se o Danieli A., a konačnu potvrdu pokazaće otisci prstiju. ''''U rancu koji je pronađen bili su kozmetički proizvodi, nešto odjeće i obuće, kao i novčanik koji je bio prazan, bez identifikacionih dokumenata, tako da zasad još uvijek ne znamo o kome se radi'''', saopšteno je juče iz policije.

Načelnik krčke policije je rekao da im se u veoma velikom broju javljaju građani iz cijelog sveta Francuske, Holandije, Velike Britanije, SAD, zemlje u okruženju i, naravno, Hrvatske.

"Zatražili smo i pomoć Interpola i putem međunarodne policijske saradnje sve zemlje članice su obavještene'''', kazao je. Još neidentifikovana žena u trenutku kada je pronađena bila je povrijeđena, slaba, dehidririna i dezorijentisana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana