Грабар Китаровић основала фирму са широком лепезом дјелатности

Танјуг
Грабар Китаровић основала фирму са широком лепезом дјелатности

ЗАГРЕБ - Бивша хрватска предсједница Колинда Грабар Китаровић је крајем прошле године у Загребу регистровала фирму под називом KGK Advising & Profešional Services d.o.o.., чији је оснивач и директор, открива данас загребачки Јутарњи лист.

Фирма бивше председнице је регистрована на адреси њеног стана у Загребу и предвиђено је да се бави различитим делатностима које се односе на саветовање у вези с пословањем и управљањем, истраживање тржишта и испитивање јавног мњења, промоцију и подучавање у говорној комуникацији…

Основни капитал фирме је од 2.654 евра, а власница, пише загребачки дневник, није била расположена за коментар о томе чиме планира да се бави.

Подсјећају да је њен последњи наводни ангажман директорка у фирми у Енглеској заједно са некадашњим председником Хрватске Стјепаном Месићем. Додају да је овај "двојац" недавно привукао медијску пажњу јер нису ни знали да су их власници фирме регистровали као директоре с обзиром на то да је првобитан договор био да Китаровић и Месић имају само саветничку улогу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана