Grabar Kitarović osnovala firmu sa širokom lepezom djelatnosti

Tanjug
Grabar Kitarović osnovala firmu sa širokom lepezom djelatnosti

ZAGREB - Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je krajem prošle godine u Zagrebu registrovala firmu pod nazivom KGK Advising & Profešional Services d.o.o.., čiji je osnivač i direktor, otkriva danas zagrebački Jutarnji list.

Firma bivše predsednice je registrovana na adresi njenog stana u Zagrebu i predviđeno je da se bavi različitim delatnostima koje se odnose na savetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnjenja, promociju i podučavanje u govornoj komunikaciji…

Osnovni kapital firme je od 2.654 evra, a vlasnica, piše zagrebački dnevnik, nije bila raspoložena za komentar o tome čime planira da se bavi.

Podsjećaju da je njen poslednji navodni angažman direktorka u firmi u Engleskoj zajedno sa nekadašnjim predsednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem. Dodaju da je ovaj "dvojac" nedavno privukao medijsku pažnju jer nisu ni znali da su ih vlasnici firme registrovali kao direktore s obzirom na to da je prvobitan dogovor bio da Kitarović i Mesić imaju samo savetničku ulogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana