Детаљи пуцњаве у Загребу: Мушкарац упуцан у стопало, радило се о сачекуши

Indeks
Foto: Indeks

На загребачким Светицама данас око 12 сати дошло је до пуцњаве.

 

 

Како су Индексу потврдили из загребачке полиције, око 11:20 сати су добили дојаву о сукобу неколико особа у Улици Доње Светице. Једна је рањена ватреним оружјем.

Полиција је иза поднева рекла како имају информације о особама које се доводе у везу с пуцњавом и да за њима интензивно трагају, до 13 сати ухапшена су сва четворица мушкараца које полиција сумњичи за судјеловање у обрачуну. 

Чини се да се ради о сачекуши

Како неслужбено сазнају, рањени мушкарац није у животној опасности. Ради се о 46-годишњаку који је довезен у болницу Меркур и пропуцано му је стопало.

Неслужбено, радило се о својеврсној сачекуши.

У поподневним сатима огласили су се из полиције с неким детаљима око хапшења.

- Полицијски службеници одмах су стигли на мјесто догађаја те започели с интензивним мјерама трагања за починиоцима.

Ухапшени сви починиоци

На подручју Врбовца, у мање од сат времена, полиција је ухапсила двојицу мушкараца који се доводе у везу с обрачуном, а двадесетак минута од тога, ухапшена су и преостала двојица мушкараца. Један такође на подручју Врбовца, а други на подручју Пешченице, извијестила је загребачка полиција.

Раније су из полиције истакли да догађај није повезан с пљачком Фине која се догодила нешто раније у оближњој Улици Града Госпића.

На мјесто догађаја изашла је интервентна полиција с панцирима и кацигама, а услиједио је полицијски увиђај.

Околности сукоба и разлог пуцњаве у овом тренутку нису познати, а више података полиција би требала објавити након криминалистичког истраживања које је у току.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана