Detalji pucnjave u Zagrebu: Muškarac upucan u stopalo, radilo se o sačekuši

Indeks
Foto: Indeks

Na zagrebačkim Sveticama danas oko 12 sati došlo je do pucnjave.

 

 

Kako su Indeksu potvrdili iz zagrebačke policije, oko 11:20 sati su dobili dojavu o sukobu nekoliko osoba u Ulici Donje Svetice. Jedna je ranjena vatrenim oružjem.

Policija je iza podneva rekla kako imaju informacije o osobama koje se dovode u vezu s pucnjavom i da za njima intenzivno tragaju, do 13 sati uhapšena su sva četvorica muškaraca koje policija sumnjiči za sudjelovanje u obračunu. 

Čini se da se radi o sačekuši

Kako neslužbeno saznaju, ranjeni muškarac nije u životnoj opasnosti. Radi se o 46-godišnjaku koji je dovezen u bolnicu Merkur i propucano mu je stopalo.

Neslužbeno, radilo se o svojevrsnoj sačekuši.

U popodnevnim satima oglasili su se iz policije s nekim detaljima oko hapšenja.

- Policijski službenici odmah su stigli na mjesto događaja te započeli s intenzivnim mjerama traganja za počiniocima.

Uhapšeni svi počinioci

Na području Vrbovca, u manje od sat vremena, policija je uhapsila dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s obračunom, a dvadesetak minuta od toga, uhapšena su i preostala dvojica muškaraca. Jedan takođe na području Vrbovca, a drugi na području Peščenice, izvijestila je zagrebačka policija.

Ranije su iz policije istakli da događaj nije povezan s pljačkom Fine koja se dogodila nešto ranije u obližnjoj Ulici Grada Gospića.

Na mjesto događaja izašla je interventna policija s pancirima i kacigama, a uslijedio je policijski uviđaj.

Okolnosti sukoba i razlog pucnjave u ovom trenutku nisu poznati, a više podataka policija bi trebala objaviti nakon kriminalističkog istraživanja koje je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana