Да ли би Ђукановић за премијерску функцију поништио одлуку о признању тзв. Косова?

Танјуг
Foto: Агенције

ПОДГОРИЦА- Посланик коалиције За будућност Црне Горе Милан Кнежевић поручио је колеги из опозиционе Демократске партије социјалиста (ДПС) Милошу Николићу да пита бившег црногорског предсједника и бившег лидера те странке Мила Ђукановића да ли би за премијерску функцију поништио одлуку о признању самопроглашеног Косова.

Прво је Николић позвао Кнежевића да, како је навео, "трепне два пута ако је отет“.

„Милоше, јеси ли ми се то препао да су ме отели ‘кавчани’ и Вељко Беливук да праве Карађорђеву од мене? Ако стигнеш, питај Мила Ђукановића да ли би поништио одлуку о признању Косова у замјену за премијерску функцију“, написао је Кнежевић на друштвеној мрежи Икс.

До ове преписке на друштвеној мрежи дошло је након што је Кнежевић, који је лидер Демократске народне партије, у скупштинској расправи пре два дана да "никада неће признати независност "Косова" ни ако би то био услов да буде министар.

"Ако је услов да будем министар у било којој влади, не у овој 44. него у 45. или 726. да признам тзв. државу Косово, ја идем у Зету да садим парадајз, јер ми је милији образ", рекао је Кнежевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана