Da li bi Đukanović za premijersku funkciju poništio odluku o priznanju tzv. Kosova?

Tanjug
Foto: Agencije

PODGORICA- Poslanik koalicije Za budućnost Crne Gore Milan Knežević poručio je kolegi iz opozicione Demokratske partije socijalista (DPS) Milošu Nikoliću da pita bivšeg crnogorskog predsjednika i bivšeg lidera te stranke Mila Đukanovića da li bi za premijersku funkciju poništio odluku o priznanju samoproglašenog Kosova.

Prvo je Nikolić pozvao Kneževića da, kako je naveo, "trepne dva puta ako je otet“.

„Miloše, jesi li mi se to prepao da su me oteli ‘kavčani’ i Veljko Belivuk da prave Karađorđevu od mene? Ako stigneš, pitaj Mila Đukanovića da li bi poništio odluku o priznanju Kosova u zamjenu za premijersku funkciju“, napisao je Knežević na društvenoj mreži Iks.

Do ove prepiske na društvenoj mreži došlo je nakon što je Knežević, koji je lider Demokratske narodne partije, u skupštinskoj raspravi pre dva dana da "nikada neće priznati nezavisnost "Kosova" ni ako bi to bio uslov da bude ministar.

"Ako je uslov da budem ministar u bilo kojoj vladi, ne u ovoj 44. nego u 45. ili 726. da priznam tzv. državu Kosovo, ja idem u Zetu da sadim paradajz, jer mi je miliji obraz", rekao je Knežević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana