Црна Гора: Петнаестогодишњак возио 200 километара на час, добио васпитну мјеру укор

Срна
Foto: Илустрација

ПОДГОРИЦА- Три мушкарца, од којих је један малољетан, ухапшена су јер су управљали возилом брзином већом од 100 километара на час од дозвољене на магистралном путу Подгорица - Бар, саопштено је из црногорске Управе полиције.

У мјесту Горичани јуче је контролисан Р.Б. /15/ који је управљао аутомобилом брзином од 201 километар на час на дијелу пута гдје је брзина ограничена до 80 километара. Он је ухапшен због прекршаја у саобраћају и приведен надлежном судији за прекршаје, гдје му је изречена васпитна мјера - укор, наводи се у саопштењу.

Припадници Групе полиције за безбједност саобраћаја јуче су контролисали С.Н. /61/ који је управљао аутомобилом брзином од 194 километра на час на дијелу пута гдје је брзина ограничена до 80 километара. Он је ухапшен и приведен судији за прекршаје гдје је кажњен новчаном казном од 800 евра.

Данас је контролисан Ђ.П. /22/ који је управљао аутомобилом брзином од 200 километара на час на дијелу пута гдје је брзина ограничена до 80 километара. Он је лишен слободе и приведен судији за прекршаје у даљу надлежност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана