Crna Gora: Petnaestogodišnjak vozio 200 kilometara na čas, dobio vaspitnu mjeru ukor

Srna
Foto: Ilustracija

PODGORICA- Tri muškarca, od kojih je jedan maloljetan, uhapšena su jer su upravljali vozilom brzinom većom od 100 kilometara na čas od dozvoljene na magistralnom putu Podgorica - Bar, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

U mjestu Goričani juče je kontrolisan R.B. /15/ koji je upravljao automobilom brzinom od 201 kilometar na čas na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je uhapšen zbog prekršaja u saobraćaju i priveden nadležnom sudiji za prekršaje, gdje mu je izrečena vaspitna mjera - ukor, navodi se u saopštenju.

Pripadnici Grupe policije za bezbjednost saobraćaja juče su kontrolisali S.N. /61/ koji je upravljao automobilom brzinom od 194 kilometra na čas na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je uhapšen i priveden sudiji za prekršaje gdje je kažnjen novčanom kaznom od 800 evra.

Danas je kontrolisan Đ.P. /22/ koji je upravljao automobilom brzinom od 200 kilometara na čas na dijelu puta gdje je brzina ograničena do 80 kilometara. On je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje u dalju nadležnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana