Будванка која је изазвала саобраћајну несрећу пуштена из притвора

Срна
Будванка која је изазвала саобраћајну несрећу пуштена из притвора

НИКШИЋ - Будванки чији су иницијали Т.Д. (40), осумњиченој за изазивање тешке саобраћајне несреће код Богетића у којој су двије жене погинуле, а 26 особа повријеђено, судија за истрагу у никшићком Основном суду Вукота Вујачић није одредио притвор, јавили су црногорски медији.

Вујачић је рекао да нису испуњени законски услови за њено даље задржавање. "По мом мишљењу нема услова за одређивање притвора", навео је Вујачић.

Адвокат Срђан Љешковић, бранилац осумњичене, рекао је да је Т.Д, након јутрошњег саслушања, одвезена на лијечење у никшићку Општу болницу.

Т.Д. је приведена након саобраћајне несреће која се догодила 30. маја код Богетића на магистралном путу Никшић-Даниловград када су се сударили аутомобил будванских регистарских ознака који је она возила и минибус који је након судара слетио у провалију дубоку око 20 метара.

У тешкој саобраћајној несрећи погинуле су Јелица Јововић (41) из Даниловграда и Марина Вулетић (45) из Никшића. Повријеђено је 26 особа, од којих је 19 након љекарске помоћи отпуштено кући, а седам је задржано на болничком лијечењу због тешких тјелесних повреда.

Двоје повријеђених је оперисано, а једна од њих је деветогодишња кћерка ухапшене Т. Д.

Возач минибуса никшићког превозника "Глушица" чији су иницијали Р.Т, након што му је указана помоћ у никшићкој Општој болници, превезен је на даље лијечење у Клинички центар у Подгорици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана