Budvanka koja je izazvala saobraćajnu nesreću puštena iz pritvora

Srna
Budvanka koja je izazvala saobraćajnu nesreću puštena iz pritvora

NIKŠIĆ - Budvanki čiji su inicijali T.D. (40), osumnjičenoj za izazivanje teške saobraćajne nesreće kod Bogetića u kojoj su dvije žene poginule, a 26 osoba povrijeđeno, sudija za istragu u nikšićkom Osnovnom sudu Vukota Vujačić nije odredio pritvor, javili su crnogorski mediji.

Vujačić je rekao da nisu ispunjeni zakonski uslovi za njeno dalje zadržavanje. "Po mom mišljenju nema uslova za određivanje pritvora", naveo je Vujačić.

Advokat Srđan Lješković, branilac osumnjičene, rekao je da je T.D, nakon jutrošnjeg saslušanja, odvezena na liječenje u nikšićku Opštu bolnicu.

T.D. je privedena nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila 30. maja kod Bogetića na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad kada su se sudarili automobil budvanskih registarskih oznaka koji je ona vozila i minibus koji je nakon sudara sletio u provaliju duboku oko 20 metara.

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginule su Jelica Jovović (41) iz Danilovgrada i Marina Vuletić (45) iz Nikšića. Povrijeđeno je 26 osoba, od kojih je 19 nakon ljekarske pomoći otpušteno kući, a sedam je zadržano na bolničkom liječenju zbog teških tjelesnih povreda.

Dvoje povrijeđenih je operisano, a jedna od njih je devetogodišnja kćerka uhapšene T. D.

Vozač minibusa nikšićkog prevoznika "Glušica" čiji su inicijali R.T, nakon što mu je ukazana pomoć u nikšićkoj Opštoj bolnici, prevezen je na dalje liječenje u Klinički centar u Podgorici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana