Зимска чаролија “Сњешкова” очарала стотине малишана

А. С.
Зимска чаролија “Сњешкова” очарала стотине малишана

Стотине малишана и родитеља вечерас су испред Дечијег позоришта дочекали Деда Мраз, Свети Никола, чаробњак Мерлин и Сњешко Бијелић чиме је свечано отворена традиционална манифестација “Сњешково”.

Простор украшен мотивима зиме, стотинама лампица и украса у наредних 15 дана Дјечије позориште претвориће у најљепшу зимску причу за најмлађе суграђане.

На отварању “Сњешкова”, као и претходних година за добру забаву малишана побринуо се дјечији хор “Врапчићи”, а посебно одушевљење дјевојчица и дјечака изазвао је Деда Мраз који им је дјелио слаткише и књиге.

Организатори догађаја поручили су да у наредних 15 дана малишани могу свакодневно од 11 до 20 часова очекивати богат програм, а улаз ће као и сваке године бити бесплатан.

- Сваке године “Сњешково” посјети око 10.000 малишана, а надамо се да ће исти случај бити и ове године, а најважније је да свако дијете ужива и доживи зимску чаролију на најљепши начин - казали су организатори.

Осмијеси, граја и добро располозење дјеце најбољи су доказ да је “Сњешково” још једном успјело да направи чаролију која је постала препознатљива у граду, али и региону.

Одушевљење носу крила ни дјеца, али ни родитељи, баке и деке који су вечерас заједно са малишанима присуствовали свечаном отварању.

- Простор је заиста предивно уређен, а програм је фантастичан и наша дјеца уживају, а то је доказ да је пројекат успио - казала је мајка двоје малишана Марина С.

Програм у “Сњешкову” се наставља већ сутра од 11 часова представом “Лажуцка Измишљотинић”, бројним радионицама и пројекцијом цртаног филма “Кондорито - Авантура у свемиру”, а о програму “Сњешкова” осталих дана родитељи се могу информисати на друштвеним мрежама, интернет страници или у просторијама Дечијег позоришта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана