Zimska čarolija “Snješkova” očarala stotine mališana

A. S.
Zimska čarolija “Snješkova” očarala stotine mališana

Stotine mališana i roditelja večeras su ispred Dečijeg pozorišta dočekali Deda Mraz, Sveti Nikola, čarobnjak Merlin i Snješko Bijelić čime je svečano otvorena tradicionalna manifestacija “Snješkovo”.

Prostor ukrašen motivima zime, stotinama lampica i ukrasa u narednih 15 dana Dječije pozorište pretvoriće u najljepšu zimsku priču za najmlađe sugrađane.

Na otvaranju “Snješkova”, kao i prethodnih godina za dobru zabavu mališana pobrinuo se dječiji hor “Vrapčići”, a posebno oduševljenje djevojčica i dječaka izazvao je Deda Mraz koji im je djelio slatkiše i knjige.

Organizatori događaja poručili su da u narednih 15 dana mališani mogu svakodnevno od 11 do 20 časova očekivati bogat program, a ulaz će kao i svake godine biti besplatan.

- Svake godine “Snješkovo” posjeti oko 10.000 mališana, a nadamo se da će isti slučaj biti i ove godine, a najvažnije je da svako dijete uživa i doživi zimsku čaroliju na najljepši način - kazali su organizatori.

Osmijesi, graja i dobro raspolozenje djece najbolji su dokaz da je “Snješkovo” još jednom uspjelo da napravi čaroliju koja je postala prepoznatljiva u gradu, ali i regionu.

Oduševljenje nosu krila ni djeca, ali ni roditelji, bake i deke koji su večeras zajedno sa mališanima prisustvovali svečanom otvaranju.

- Prostor je zaista predivno uređen, a program je fantastičan i naša djeca uživaju, a to je dokaz da je projekat uspio - kazala je majka dvoje mališana Marina S.

Program u “Snješkovu” se nastavlja već sutra od 11 časova predstavom “Lažucka Izmišljotinić”, brojnim radionicama i projekcijom crtanog filma “Kondorito - Avantura u svemiru”, a o programu “Snješkova” ostalih dana roditelji se mogu informisati na društvenim mrežama, internet stranici ili u prostorijama Dečijeg pozorišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana