Завршени сви радови: Плажа између Градског и Зеленог моста добила ново рухо

ГС
Завршени сви радови: Плажа између Градског и Зеленог моста добила ново рухо

БАЊАЛУКА - Након што су успјешно завршени сви радови на потезу између Градског и Зеленог моста, Бањалука је добила још једну прекрасну оазу уз Врбас.

Потврдио је ово градоначелник Драшко Станивуковић, који је изразио велико задовљство што је ова нова оаза уз Врбас додатно уљепшала наш град и што ће, захваљујући бројним садржајима, суграђанима бити на располагању током цијеле године.

- Завршили смо све радове на изградњи плаже од Градског до Зеленог моста у дужини од једног километра, која у јесењим данима изледа заиста чаробно, а сигуран сам да ће посебан сјај имати током цијеле године - истакао је градоначелник.

Иначе, ова спортско-рекреативна зона, која је већ неко вријеме на располагању грађанима Бање Луке, обогаћена је мноштвом квалитетног садржаја – од стијене за пењање, нове теретане на отвореном, терена за мали фудбал, рукомет на пијеску, који истовремено може да се користи и за одбојку и за мали фудбал. Нису изостали ни нови столови за стони тенис, док је игралиште за баскет у потпуности санирано, саопштено је из града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана